Οι δοκιμασίες που αντιμετωπίζει η πνευματική μας πειθαρχία

 

 

Ήταν γραφτό ότι οι ασκούμενοι του Ντάφα θα με συνόδευαν στη διάσωση αισθανόμενων όντων σε αυτή την ιστορική στιγμή. Το ορκιστήκατε αυτό πριν αρχίσει η ιστορία. Το να εκπληρώσετε αυτόν τον όρκο είναι μια μεγαλειώδης και ιερή τιμή που δεν έχει προηγούμενο από τη δημιουργία του σύμπαντος. Ωστόσο, αυτό που συνεπάγεται είναι δύσκολο, επίπονο και επικίνδυνο. Είναι δύσκολο για την ανθρωπότητα να συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη συμπόνια έχουν δείξει οι μαθητές του Ντάφα στα ανθρώπινα όντα. Ενώ οι μαθητές του Ντάφα αγωνίζονται ενάντια στη δίωξη και σώζουν τους ανθρώπους, πίσω από τη σκηνή κακά πνεύματα υποκινούν ανθρώπους να επιτεθούν και να καταδιώξουν τους μαθητές του Ντάφα και εμένα, για διάφορους κοσμικούς λόγους.

 

Αυτή η μεγάλη δοκιμασία του Ντάφα που εκδηλώθηκε στην Κίνα το 1999 μέχρι σήμερα, δεν έχει σταματήσει ποτέ,  είτε στις Ηνωμένες Πολιτείες είτε οπουδήποτε στον κόσμο. Όταν προσπαθείτε να σώσετε όντα, ενεργοποιείται το κάρμα που δημιούργησαν στις προηγούμενες ζωές τους, και δαιμονικές οντότητες χρησιμοποιούν το κάρμα των ανθρώπων για να προκαλέσουν ταραχές και κακό οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Ενώ οι μαθητές του Ντάφα ακολουθούν τον δάσκαλό τους και προσπαθούν να σώσουν ανθρώπους, την ίδια στιγμή εργάζονται για τη δική τους πνευματική απελευθέρωση και την εξάλειψη του δικού τους κάρμα. Ωστόσο, οι δαιμονικές οντότητες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το κάρμα των μαθητών του Ντάφα για να τους εμποδίσουν να σώσουν ανθρώπους. Επειδή εκείνοι που σώζονται δεν μπορούν να ξεπληρώσουν από μόνοι τους όλες τις αμαρτίες και το κάρμα τους από το παρελθόν, τα θεία όντα πρέπει να τους απαλλάξουν με συμπόνια από ένα μέρος αυτών, αφήνοντας ένα μέρος να το επωμιστούν οι ίδιοι. Πρέπει να αναλάβω κι εγώ ένα μέρος από αυτά για αυτούς. Έτσι, όσο περισσότερες ζωές σώζονται, τόσο περισσότερο πρέπει να υπομείνω. Και εσείς οι ίδιοι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα, αν δεν είστε προσεκτικοί καθώς εργάζεστε για τον τερματισμό της δίωξης.

 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τώρα η εταιρεία μέσων ενημέρωσης που ιδρύθηκε από μαθητές του Ντάφα οφείλονται κυρίως στους ίδιους τους μαθητές που δεν τα πάνε καλά, αν και υπάρχουν επίσης παράγοντες από άλλες διαστάσεις που δρουν παρασκηνιακά. Νομίζατε ότι είναι δύσκολο να πολεμήσει κανείς τη δίωξη του ΚΚΚ χωρίς κεφάλαια και θέλατε να βγάλετε χρήματα για αυτόν τον σκοπό και ότι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα έδειχνε κατανόηση αν κάτι δεν γινόταν απολύτως σωστά. Αλλά αυτή ήταν η δική σας σκέψη. Νομίζατε ότι μπροστά στη συγκομιδή ζωντανών οργάνων και στο ότι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα από τη δίωξη, αυτό θα ήταν δικαιολογημένο, αφού χρησιμοποιούσατε αυτά τα χρήματα όχι για άλλους σκοπούς αλλά για την καταπολέμηση της δίωξης. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι μαθητές του Ντάφα πρέπει πάντα να ενεργούν με ακεραιότητα, αλλιώς θα υπάρξουν προβλήματα.

 

Στην πραγματικότητα, ξέρω ότι ενώ σώζουμε ανθρώπους, υπάρχει ακόμα δεκαπέντε τοις εκατό από το κάρμα, που δεν έχει εξαλειφθεί. Αυτό είναι ό,τι έχει απομείνει μετά από είκοσι και πλέον χρόνια εργασίας για τη διάσωση αισθανόμενων όντων, το οποίο είναι τεράστιο, το ξέρω. Γι’ αυτόν τον λόγο, πράγματα που σημαίνουν τεράστια πίεση για μένα, καθώς και βάρη για μένα, θα συνεχίσουν να έρχονται, το ένα μετά το άλλο. Το να σώζεις ανθρώπους είναι δύσκολο – άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις. Και αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε ακόμη και για αυτούς τους αγίους στο Shen Yun Performing Arts που σώζουν ανθρώπους, να συνωμοτούν εναντίον τους.

 

Οι μαθητές μας του Ντάφα έχουν έρθει αντιμέτωποι με την τεράστια, άγρια και σατανική μηχανή προπαγάνδας του ΚΚΚ που την έχουν δει να χρησιμοποιεί τη δύναμη ενός ολόκληρου έθνους για να τους επιτεθεί σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Οι μαθητές του Ντάφα έξω από την Κίνα είναι λίγοι σε αριθμό, έτσι όσοι είναι γονείς έχουν βρει τρόπους για τα παιδιά τους να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της δίωξης. Για την αποτελεσματική υποστήριξη αυτού του σκοπού, η Ακαδημία Τεχνών Φέι Τιεν και το Κολέγιο Φέι Τιεν έχουν φροντίσει ώστε οι μαθητές τους όχι μόνο να τα πάνε καλά στα ακαδημαϊκά μαθήματα, αλλά και να εξελιχθούν σε καλλιτέχνες που αντιμετωπίζουν τη δίωξη με μη-βίαιους τρόπους. Παρουσιάζουν στον κόσμο το πώς ήταν η Κίνα πριν τον κομμουνισμό, βοηθούν τους ανθρώπους να δουν πώς είναι το ΚΚΚ στην πραγματικότητα, εκθέτουν τη δίωξη και μεταφέρουν το μήνυμα ότι το Θείο σώζει ανθρώπους στους έσχατους καιρούς. Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, η θετική ενέργεια χρησιμοποιείται για να διαλύσει τις συμφορές που επιφυλάσσονται για τους ανθρώπους και αυτό έχει ωφελήσει τους Αμερικανούς και τον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι, κάθε μέλος της κοινότητας του Ντάφα συμμετέχει στην αντιμετώπιση της δίωξης.

 

Στην Κίνα, όλοι οι ασκούμενοι, παιδιά και ενήλικες, έχουν περάσει δοκιμασίες. Ακόμη και μικρά παιδιά έχουν φυλακιστεί και έχουν διωχθεί μέχρι θανάτου. Μερικοί από τους καλλιτέχνες του Σεν Γιουν είναι ασκούμενοι μαθητές και οι γονείς τους θέλουν τα παιδιά τους να μπορούν να συμμετέχουν στην καταπολέμηση της δίωξης, ενώ σπουδάζουν. Γι’ αυτό στέλνουν τα παιδιά τους στην ακαδημία Φέι Τιεν. Κατά τη διαδικασία εισαγωγής οι μαθητές πάντα ρωτούνται από το σχολείο γιατί επιθυμούν να φοιτήσουν στη Φέι Τιεν και πάντα απαντούν ότι θέλουν να βοηθήσουν τον δάσκαλό τους να σώσει ανθρώπους. Λαχταρούν να παίξουν μια μέρα στο Σεν Γιουν, να εκθέσουν τη δίωξη του ΚΚΚ και να βοηθήσουν στη διάσωση των αδελφών τους στην Κίνα. Όλοι μας, νέοι και μεγαλύτεροι, νιώθουμε μια αίσθηση ευθύνης για τη διάσωση ανθρώπων και την αντιμετώπιση της δίωξης. Μερικοί από τους νεότερους μαθητές είναι αξιοσημείωτα αποφασισμένοι, παρά την ηλικία τους! Στην πραγματικότητα, ο αγώνας κατά της δίωξης είναι εσωτερικό θέμα της ομάδας της πρακτικής μας και καμία κυβέρνηση ή εταιρεία ή οποιοσδήποτε άλλος δεν μας βοηθάει σε αυτό! Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν άνθρωποι στο παρασκήνιο που προσπαθούν να υποκινήσουν άλλους να επιτεθούν στο Σεν Γιουν, ισχυριζόμενοι ότι χρησιμοποιεί ανήλικους μαθητές ως εκτελεστές, ενώ στην πραγματικότητα απλώς συμμετέχουν στις σπουδές τους στο πλαίσιο της πρακτικής εξάσκησης. Μπροστά σε αυτή δίωξη και τον πρωτοφανή χαρακτήρα της, δεν μπορούμε παρά να συμμετέχουμε ενάντιά της ως σύνολο κι αυτό είναι απολύτως φυσικό. Αν αυτά είναι λόγοι για να κυνηγήσουμε το Σεν Γιουν, τότε είναι η Αμερική ακόμα Αμερική;

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε να μην αντιμετωπίζουμε δοκιμασίες ως πνευματική πειθαρχία μόνο και μόνο επειδή βρισκόμαστε σε έναν συγκεκριμένο τόπο – απλώς αυτές παίρνουν διαφορετικές μορφές. Και κατά τη διάρκεια αυτών των δοκιμασιών, επιλέγονται ζωές που είτε θα παραμείνουν είτε θα εξαλειφθούν στο τέλος, περιλαμβανομένων και εκείνων των μαθητών του Ντάφα που θα μπορέσουν ή δεν θα μπορέσουν να τα καταφέρουν.

 

Ο Δάσκαλός σας,

Λι Χονγκτζί

 

5 Ιουνίου 2024